Fristelser i øjenhøjde er et projektsamarbejde mellem Public Intelligence, University College Lillebælt, 4 kommuner; Middelfart, Haderslev, Kolding og Fredericia og Elbo-Køkkenet 

Elbo-køkkenet, placeret i Fredericia, er et uddannet køkkenpersonale på 21, som arbejder hårdt hver dag for at producere god mad til de fire kommuner, som også er en del af projektet. Der bliver i projektperioden ansat en specialuddannet person, der sammen med en testgruppe skal udvikle måltider, for at finde de helt rigtige madtyper.

De fire kommuner; Middelfart, Fredericia, Haderslev og Kolding
Elbokøkkenet laver mad til hjemmeboende borgere i Kolding, Middelfart, Haderslev og Fredericia Kommuner. Elbo-køkkenet laver desuden også mad til plejehjem/centre i Kolding, Haderslev og Fredericia Kommune.

University College Lillebælt leverer den nødvendige evalueringsforskning. Herunder UCL’s Afdeling for Anvendt Sundhedsforskning. Forskerne fra UCL og Erhvervsakademiet Lillebælt skal dels medvirke til at udvikle og kvalitetssikre de nye måltidstilbud til de ældre borgere i de involverede kommuner, dels evaluere de udviklede madtilbud.

Public Intelligence er et odenseansk konsulentfirma med speciale i velfærdsinnovation. Brugerinddragelse er kernen i alt, hvad Public Intelligence arbejder med. I Fristelser i øjenhøjde projektet benyttes Public Intelligences innovationsmetode, som er en systematisk tilgang til innovation inden for sundhedsområdet, der er målrettet offentlige organisationer.